AbiCollab

Met Abicollab.net kun je samen met vrienden of collega's documenten in real-time bewerken, documenten beheren en converteren naar andere formaten.


AbiWord is een gratis en open word processor gelijkend op Microsoft Word en is geschikt voor de meest uiteenlopende word-processing taken. Abiword biedt ook een nauwe integratie met  AbiCollab.net, een gratis webservice waar je documenten kunt opslaan en die het mogelijk maakt om eenvoudig je documenten met vrienden of collega's te delen en formaat-conversies uit te voeren. Daarnaast is het via AbiCollab.net heel eenvoudig om de samenwerking features in de nieuwe AbiWord te gebruiken.  

 

Het draait om 'user experience'.

Met al deze mooie mogelijkheden moeten gebruikers natuurlijk niet de weg kwijt raken. In nauw overleg met AbiCollab, hebben wij een een interactie ontwerp uitgedacht voor de webapplicatie waardoor de interface vooral eenvoudig werd. Alle features bereikbaar, maar het blijft overzichtelijk.

Vervolgens hebben we, in samenwerking met Marc van Abisource B.V. (de drijvende kracht achter Abicollab), de nieuwe front-end interface voor AbiCollab.net ontworpen en geimplementeerd.

Bekijk de site »
meer cases
 • Subvention
  Subvention
  Nadat we de vorige site voor Subvention hadden ontwikkeld, mochten we het afgelopen jaar weer doen. Een groter compliment bestaat er voor ons niet.
 • Directlease
  Directlease
  Sneller de lease-auto vinden die je zoekt, makkelijk navigeren, een frisse interface, maar met dezelfde vertrouwde service: de nieuwe DirectLease.nl.
 • FMH Pompservice
  FMH Pompservice
  Met de webapplicatie die Lemon8 ontwikkeld voor FMH wordt direct inzicht geboden in de huidige staat van rioolgemalen en pompinstallaties.