Directlease

DirectLease is de online autolease maatschappij die e-business combineert met directe persoonlijke aandacht voor u als ondernemer.


Na een succesvolle run, mocht versie 2.0 (tevens door ons ontworpen) met pensioen. We zijn, in samenwerking met BetterBe – die verantwoordelijk is voor het technische "hart" (de lease-calculatie applicatie) – vol aan de slag gegaan met versie 3.0. Sneller de lease-auto vinden die je zoekt, makkelijk navigeren, een frisse interface, maar met dezelfde vertrouwde service: de nieuwe DirectLease.nl.

Een frisse interface met vernieuwde functionaliteit maar met dezelfde vertrouwde service: de nieuwe DirectLease.nl.

Niet alleen de lay-out is opgefrist, ook de functionaliteit. Probeer bijvoorbeeld de vernieuwde module “Zoek op prijs”. Hiermee kunt u exact bepalen welke auto’s bij uw budget binnen bereik zijn. De tweede belangrijke vernieuwing is de toevoeging van alle opties en pakketten op alle auto’s in de database, inclusief prijzen en de bestelcodes van importeurs. Het is altijd exact duidelijk of u de juiste optie kiest.

DirectLease scoort!

DirectLease.nl behoort tot de 100 beste websites van Nederland. En DirectLease.nl staat steevast in de top 3 leasesites, in verschillende onderzoeken van WUA! waarin o.a. ondernemers, zzp-ers, en wagenparkbeheerders om hun mening wordt gevraagd. Een prachtig resultaat voor DirectLease.nl.

Dat vinden wij een geweldig compliment natuurlijk, want Lemon8 ontwierp en ontwikkelde de user-interface. We hebben met de interface vooral geprobeerd om bezoekers met zo min mogelijk clicks de informatie te geven die ze willen: informatie over de auto en de leaseprijs. En dat sluit natuurlijk prachtig aan bij de lijfspreuk van Directlease: "Direct weten waar je aan toe bent". In principe kun je met 2 clicks al je lease auto selecteren, en met een paar clicks extra is het ook snel besteld.

DirectLease Tankservice!

Terwijl de politiek zich nog aan het bezinnen is op het transparant maken van de brandstofprijzen, komt DirectLease met de DirectLease Tankservice, een gratis smartphone-applicatie die volledige duidelijkheid biedt in het aanbod van alle benzinestations in Nederland: van de prijs van brandstof (inclusief LPG!) tot de aanwezigheid van een vers broodje. Lemon8 heeft de user-interface voor de Android applicatie ontworpen, App-it-up heeft de applicatie ontwikkeld.

Bekijk de site »
meer cases
 • Subvention
  Subvention
  Nadat we de vorige site voor Subvention hadden ontwikkeld, mochten we het afgelopen jaar weer doen. Een groter compliment bestaat er voor ons niet.
 • AbiCollab
  AbiCollab
  In nauw overleg met AbiCollab, hebben wij een een interactie ontwerp uitgedacht voor de webapplicatie waardoor de interface vooral eenvoudig werd.
 • FMH Pompservice
  FMH Pompservice
  Met de webapplicatie die Lemon8 ontwikkeld voor FMH wordt direct inzicht geboden in de huidige staat van rioolgemalen en pompinstallaties.