Fahrenheit

Fahrenheit is sinds 2008 de sneakerstore in hartje Enschede waar je net even andere sneakers aantreft. Zij hadden een site nodig die natuurlijk ook net even anders is, en daarvoor kwamen ze bij ons terecht.


In 2008 hebben we voor Fahrenheit de eerste site verzorgd maar snel daarna volgende een uitbreiding want er werd van alle kanten gevraagd hoe er online kon worden besteld: de webshop was geboren. Voornamelijk dankzij de goedwerkende SEO strategie maakte de webshop een enorme vlucht in de afgelopen paar jaar waardoor het eind dit jaar tijd werd voor een relaunch. De huidige site biedt bezoekers allerlei manieren om hun perfecte sneaker te vinden, de indeling is verbeterd, en de layout is geüpdatet.

 

Het begint bij een goed plan...

Ook heeft Lemon8 Fahrenheit begeleidt in het ontwikkelen van een online strategie. Door onze nauwe samenwerking leerden we Fahrenheit en haar klanten goed kennen en kunnen wij meedenken om te anticiperen op komende groei en verandering. Samen zijn we gekomen tot een prachtresultaat: een shop om trots op te zijn.

 

Fahrenheit onderhoudt zelf de site, en plaatst met regelmaat nieuwe producten via het CMS. Ze hebben zelf volledige controle over de productgegevens, van merk en categorie tot maat en doelgroep. Ook houdt Fahrenheit via het CMS overzicht van alle bestellingen. Ze kunnen bijhouden in welke deel van het traject een bestelling zit (betaald, verzonden, etc), ze kunnen snel zien welke bestellingen nieuw zijn, en het systeem regelt automatisch het versturen van de nodige emails om de klant op de hoogte te houden.

 

Een site is nooit 'af'.

Lemon8 heeft in dit project al haar disciplines ingezet en denkt mee over de toekomst. Wij werken verder met Fahrenheit om de functionaliteiten van de site uit te breiden, het besteltraject te optimaliseren om het groeiende aantal bestellingen nog efficienter te kunnen afhandelen, en de naamsbekendheid uit te breiden via social media.

We zijn zeer trots om zo nauw betrokken te mogen zijn bij de groei en ontwikkeling van Fahrenheit online.

Bekijk de site »
meer cases
 • Subvention
  Subvention
  Nadat we de vorige site voor Subvention hadden ontwikkeld, mochten we het afgelopen jaar weer doen. Een groter compliment bestaat er voor ons niet.
 • Directlease
  Directlease
  Sneller de lease-auto vinden die je zoekt, makkelijk navigeren, een frisse interface, maar met dezelfde vertrouwde service: de nieuwe DirectLease.nl.
 • AbiCollab
  AbiCollab
  In nauw overleg met AbiCollab, hebben wij een een interactie ontwerp uitgedacht voor de webapplicatie waardoor de interface vooral eenvoudig werd.