FMH Pompservice

FMH Pompservice zorgt al meer dan 10 jaar voor de pompinstallaties en rioolgemalen van haar opdrachtgevers en breidt de dienstverlening digitaal uit om zo nog beter inzicht en overzicht te krijgen.


Om FMH van dienst te kunnen zijn, hebben we veel moeten leren over pompinstallaties en rioolgemalen. Mede dankzij deze inleving konden we FMH goed ondersteunen bij het uitdenken van de benodigde functionaliteiten voor nu en voor in de toekomst, en in nauwe samenwerking zijn we gekomen tot een zeer volwassen applicatie.

Met de webapplicatie die Lemon8 ontwikkelde (en nog steeds ontwikkeld) voor FMH wordt direct inzicht geboden in de huidige staat van rioolgemalen en pompinstallaties. 

Tot in detail worden alle gegevens van alle installaties bijgehouden door de monteurs die op locatie inloggen in het systeem. De technische gegevens worden verwerkt tot een overzicht waardoor men te allen tijde kan zien welke installaties of gemalen aandacht behoeven, en welke onderdelen er mee moeten voor eventuele reparaties of onderhoud. Van al hun klanten heeft FMH nu overzicht van alle locaties van de installaties en gemalen, waardoor onderhouds- en reparatieplanning beheersbaar worden.

 

Een directe bijdrage aan het bedrijfsresultaat.

Een hogere efficientie in het primaire proces en meer inzicht voor haar klanten, dat heeft de applicatie  tot nu toe opgeleverd. Maar ze brengt ook nieuwe ideeen voor de toekomst: storing- en onderhoudstaken bijhouden, externe partijen toegang verlenen tot het systeem , en de werkvoorbereiding ondersteunen door het automatisch genereren van een planning. Lemon8 is zeer trots om nu en in de toekomst te mogen samenwerken met FMH aan deze webapplicatie.

meer cases
 • Subvention
  Subvention
  Nadat we de vorige site voor Subvention hadden ontwikkeld, mochten we het afgelopen jaar weer doen. Een groter compliment bestaat er voor ons niet.
 • Directlease
  Directlease
  Sneller de lease-auto vinden die je zoekt, makkelijk navigeren, een frisse interface, maar met dezelfde vertrouwde service: de nieuwe DirectLease.nl.
 • AbiCollab
  AbiCollab
  In nauw overleg met AbiCollab, hebben wij een een interactie ontwerp uitgedacht voor de webapplicatie waardoor de interface vooral eenvoudig werd.