• Leesmevoor.nl gelanceerd

  Leesmevoor.nl gelanceerd

  www.leesmevoor.nl | Posted on 22/11/2010

  Op Leesmevoor.nl vind je gratis en geanimeerde voorleesverhalen voor (jonge) kinderen. De verhaaltjes zijn geschreven en getekend door schrijvers en illustratoren uit het hele land. Je kan ervoor kiezen om ze zelf te lezen of een voice-over te laten speken. Alle verhalen worden gratis aangeboden: een combinatie die je online niet veel tegenkomt!

   

  Leesmevoor.nl is ontstaan vanuit de persoonlijke behoefte van een goede bekende van ons : Ronald van Raaphorst uit Enschede.  Door zijn tomeloze inzet (en grote hoeveelheden bloed, zweet en tranen) staat het project live !

  Wij hebben Ronald geholpen met het bepalen van de strategie en de vormgeving van het concept.

 • DirectLease.nl favoriete website in autolease onderzoek !

  DirectLease.nl favoriete website in autolease onderzoek !

  bit.ly/d1zf3C | Posted on 07/11/2010

  DirectLease.nl behoort tot de 100 beste websites van Nederland. Dat is de uitkomst van een grootschalig onderzoek dat is uitgevoerd door WUA! in samenwerking met Management Team. De uitkomst is gebaseerd op de mening van 3.380 respondenten die gevraagd werd naar hun opinie over 19.617 websites.

   

  Een prachtig resultaat voor DirectLease.nl, die daarmee de prijs binnenhaalt voor de beste website van alle leasemaatschappijen van Nederland.

   

  Dat vinden wij een geweldig compliment natuurlijk, want Lemon8 ontwierp en ontwikkelde de user-interface voor Directlease.nl. We hebben met de interface vooral geprobeerd om bezoekers met zo min mogelijk clicks de informatie te geven die ze willen: informatie over de auto en de leaseprijs. En dat sluit natuurlijk prachtig aan bij de lijfspreuk van Directlease: "Direct weten waar je aan toe bent". In principe kun je met 2 clicks al je lease auto selecteren, en met een paar clicks extra is het ook snel besteld.

   

  Een prachtig compliment dus, voor ons, voor Directlease, en ook voor Betterbe, die verantwoordelijk voor het technische "hart" (de lease-calculatie applicatie). Klik hier om de samenvatting van het onderzoek te lezen.

 • Worldwideworker acquired by Dice

  Worldwideworker acquired by Dice

  Dice Holdings has acquired the online and events-related business of Lemon8 client Worldwideworker for up to $9 million, as reported by TechCrunch. Dice Holdings provides career websites to professionals, including Allhealthcarejobs.com, and eFinancialCareers.com.

   

  We've been fortunate enough to work for Worldwideworker since 2007 and are very proud to have helped them become the top online job site for the energy community. We would like to congratulate Worldwideworker and Dice and wish them much business success!

 • Zinia lanceert site

  Zinia lanceert site

  www.zinia.nl | Posted on 06/05/2010

  Zinia begeleidt innovatieve projecten op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Haar opdrachtgevers zijn gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. Samen met de opdrachtgever én de betrokken partijen creëren zij de voorwaarden voor de zorg en diensten waar wij in geloven. Wij hielpen Zinia met het ontwikkelen van zowel haar strategie op internet als de website zelf.

 • Dutch Superbike Championship

  Dutch Superbike Championship

  www.dutchsbk.com | Posted on 12/04/2010

  Het Open Nederlands Kampioenschap Wegraces voor motoren (ONK) is de hoogste klasse die we binnen de nederlandse motorsport hebben. Om een steentje bij te dragen in de verdere professionalisering en promotie van de prachtige wegracesport hebben we www.dutchsbk.com ontwikkeld. De beta versie staat nu live,  en er ligt nog enorm veel werk (content is immers nog altijd "king") , maar het begin is er en de reacties zijn tot nu toe bemoedigend.

  We'll keep you posted !

 • Innovatiebox

  Innovatiebox

  www.innovatiebox.nl | Posted on 30/03/2010

  De Nederlandse overheid wil innovatieve ondernemers die een succesvol product hebben ontwikkeld stimuleren door middel van een forse belastingreductie: de innovatiebox. Vanaf vandaag informeert Subvention over deze nieuwe maatregel via een nieuwe minisite www.innovatiebox.nl, ontwikkeld door Lemon8.

 • Nieuwe site Telecats

  Nieuwe site Telecats

  www.telecats.nl | Posted on 08/02/2010

  Er geven ons weinig zaken meer voldoening dan voor de 2e keer aan de slag te mogen voor een bestaande opdrachtgever. Met ruim 400 klanten is Telecats een toonaangevende onderneming op het gebied van innovatieve klantcontactoplossingen met behulp van interactieve voice response (IVR), spraaktechnologie en VoIP. Nadat we de vorige site  (gelanceerd in 2006) en bijbehorende identiteit ook al voor ze gemaakt hebben, zijn we de laatste weken druk in de weer geweest met de nieuwe website van Telecats: sinds vandaag live.

  Sander, bedankt voor de snelle en efficiënte samenwerking !

 • DirectLease 3.0

  DirectLease 3.0

  www.directlease.nl | Posted on 09/12/2009

  Versie 3.0 van DirectLease is live! Na een succesvolle run, mocht versie 2.0 (tevens door ons ontworpen) met pensioen. We zijn, in samenwerking met BetterBe, vol aan de slag gegaan met versie 3.0. Sneller de lease-auto vinden die je zoekt, makkelijk navigeren, een frisse interface, maar met dezelfde vertrouwde service: de nieuwe DirectLease.nl.

  We willen DirectLease en BetterBe hartelijk danken voor de prettige samenwerking en wensen DirectLease veel zakelijk succes met de nieuwe site!

 • Abiword 2.8

  Abiword 2.8

  abicollab.net/ | Posted on 28/10/2009

  Het was even heftig doorstampen, maar het is gelukt ! AbiWord is een gratis en open word processor gelijkend op Microsoft Word en is geschikt voor de meest uiteenlopende word processing taken.

  De nieuwste versie 2.8.0 is vandaag gelanceerd en biedt naast een grote hoveelheid bug-fixes en verbeteringen ook een nauwe integratie met  AbiCollab.net , een gratis webservice waar je documenten kunt opslaan en die het mogelijk maakt om eenvoudig je documenten met vrienden of collega's te delen en formaat-conversies uit te voeren. Daarnaast is het via AbiCollab.net heel eenvoudig om de Collaboration features in de nieuwe AbiWord te gebruiken. Wij hebben , in nauwe samenwerking met Marc van Abisource B.V. (de drijvende kracht achter Abicollab) de nieuwe front-end interface voor AbiCollab.net ontworpen en geimplementeerd.

  Marc , gefeliciteerd met het resultaat en thanks voor de super samenwerking !

 • Kwantum Krassen

  Kwantum Krassen

  www.krassenenwinnen.nl | Posted on 12/10/2009

  Er kan weer gekrast worden bij Kwantum !  Ga snel naar www.krassenenwinnen.nl en maak kans op een nieuwe Kia C'Eed !

  Lemon8 heeft in opdracht van en in samenwerking met  E-Village voor Kwantum de online kras game ontwikkeld en vormgegeven. 

 • OLCT Nieuwe website

  OLCT Nieuwe website

  www.olct.nl | Posted on 25/06/2009

  Laagdrempelig, no-nonsense en zeer professioneel; zo staat OLCT bekend. Met ruim 15 jaar ervaring in trainingen, opleidingen en reintegratie staan ze voor je klaar. Lemon8 bedacht het concept , ontwierp en ontwikkelde de nieuwe website voor OLCT.

  Mieke en John, gefeliciteerd !

 • Buurtdiensten gelanceerd!

  Buurtdiensten gelanceerd!

  www.buurtdiensten.nl | Posted on 17/06/2009

  Thuiszorg gaat lang niet altijd om verpleging en verzorging. Daarom is Buurtzorg uitgebreid met ‘Hulp in en om huis'. Voor wie door ziekte of ouderdom allerlei dagelijkse taken niet meer zelf kan doen.

  Na de succesvole introductie van de identiteit en website van Buurtzorg hebben we deze stijl nu uitgebreid voor Buurtdiensten :  "het zusje" van Buurtzorg.

 • CureTape Shop

  CureTape Shop

  shop.medicaltaping.com | Posted on 13/05/2009

  FysioTape heeft de deuren van haar webshop geopend. Lemon8 hielp FysioTape bij de selectie, configuratie en inrichting van het shopsysteem.

  Binnenkort zal het assortiment enorm worden uitgebreid !

 • Keenondots lanceert nieuwe site

  Keenondots lanceert nieuwe site

  www.keenondots.com | Posted on 04/02/2009

  Onze partner Keenondots begint 2009 fris met nieuwe diensten èn een nieuwe website! Wederom ontworpen en ontwikkeld door Lemon8.

 • Gemeente Haaksbergen kiest voor verfrissing en gebruikersgemak!

  Gemeente Haaksbergen kiest voor verfrissing en gebruikersgemak!

  www.haaksbergen.nl | Posted on 02/10/2008

  Gisteren is de nieuwe site van de gemeente Haaksbergen gelanceerd. Met de nieuwe site heeft de Gemeente Haaksbergen gekozen voor een verfrissende, interactieve en gebruiksvriendelijke site. In nauwe samenwerking met de Gemeente, hebben we eens goed gekeken naar de site, de bezoekers en de informatievoorziening.

  De site is grondig onder handen genomen. De homepage toont overzichtelijk het laatste nieuws en vaak bezochte items. Ook de informatiestructuur en navigatie zijn flink op de schop gegaan: een platte structuur en duidelijke verbanden tussen producten, formulieren en informatie zorgen voor gebruikersgemak. Al met al een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk resultaat voor de "Ster van Twente"!

  Lemon8 heeft in samenwerking met Seneca de site ontwikkeld. 

  Tom & Menno, gefeliciteerd en bedankt voor de prettige samenwerking !

  Klik hier voor het nieuwsbericht

   

 • Wisa nieuwe site!

  Wisa nieuwe site!

  www.wisa.nl | Posted on 01/05/2008

  Na reeds in 2004 de vorige site ontwikkeld te hebben,  hebben we zojuist de vernieuwde site voor Wisa gelanceerd.

  Wisa is de grootste producent van reclamebalonnen en aanverwante artikelen in Nederland.

  Klik hier om de site te bezoeken.

 • Fahrenheit Store

  Fahrenheit Store

  www.fahrenheitstore.nl | Posted on 17/04/2008

  Are you hot? Or are you cool? Hoe dan ook: Fahrenheit is your store!
                     
  Fahrenheit is een kick-ass winkel waar je terecht kunt voor hot sneakers & outfits for cool people ;-)
                     
  De Fahrenheitstore vind je op De Heurne 3 in Enschede  !!

  Voor de Fahrenheit Store ontwikkelden wij de website. Daarnaast gaan we in de nabije toekomst nog wat snode marketing-plannen met ze  uitbroeden (on- & offline) ! 

  Aswin & Maaike: gefeliciteerd met de nieuwe site en de nieuwe winkel!

 • Subvention Website

  Subvention Website

  www.subvention.nl | Posted on 15/03/2008

  Subvention is een gerenommeerd en onafhankelijk subsidieadviesbureau met vestigingen in Enschede, Ommen en Gouda. Vanuit deze vestigingen werken zij voor opdrachtgevers in heel Nederland.

  Ook voor Subvention ontwikkelden wij een nieuwe site.

 • Corporate Identity en website Allegro Talent

  Corporate Identity en website Allegro Talent

  www.allegrotalent.nl/ | Posted on 17/02/2008

  Allegro Talent heeft de afgelopen 15 jaar bewezen voor honderden kandidaten en werkgevers de vertrouwde intermediair te zijn die zorgvuldig bemiddelt bij het vinden van een nieuwe passende baan.

  Eind 2007 heeft Allegro werving & selectie haar naam gewijzigd in Allegro Talent.

  Lemon8 heeft voor Allegro een een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld. Daarnaast hebben we het concept voor de nieuwe website gerealiseerd.

  De technische implementatie is uitgevoerd door Looking4Ward.

 • Worldwideworker

  Worldwideworker

  www.worldwideworker.com | Posted on 17/12/2007

  Worldwideworker.com is the global leader in energy jobs for engineers and professionals, covering all types of energy sectors, including Oil&Gas, Renewables, Mining, Nuclear, Power, Marine and Railway.
  Lemon8 created thew new look and feel for Worldwideworker.com ! Better.be developed the underlying application.

 • Nieuwe site VTDK

  Nieuwe site VTDK

  www.kwakzalverij.nl | Posted on 27/10/2007

  De Vereniging tegen de Kwakzalverij heeft een nieuwe site! Deze geweldig site vol met artikelen heeft een face-lift gehad. Een nieuwe look, een nieuw onderhoudssysteem, een nieuw ledenadministratiesysteem... alles is overhoop gehaald en vernieuwd.

  Lemon8 bedacht het site ontwerp en ontwikkelde van A tot Z de gehele site.