Subvention

Subvention is een subsidie-adviesbureau met opdrachtgevers in heel Nederland. Subvention informeert haar klanten over subsidiemogelijkheden, vragen subsidies voor hen aan en verzorgen het hele administratieve natraject.


Nadat we de vorige site in 2007 voor Subvention hadden ontwikkeld, mochten we het afgelopen jaar weer doen.  Een groter compliment bestaat er voor ons niet.

Lemon8 begeleidde Subvention bij het  uitdenken van een online strategie om hun website zo effectief mogelijk in te zetten. Subvention biedt via de website veel informatie over subsidies en recente projecten voor klanten om bezoekers snel een compleet beeld te geven van wat Subvention allemaal te bieden heeft. En door de artikelen te laten schrijven en plaatsen door medewerkers, krijgen bezoekers een meer persoonlijke band met de organisatie en leren ze direct de mensen van Subvention kennen.

Bekijk de site »
meer cases
 • Directlease
  Directlease
  Sneller de lease-auto vinden die je zoekt, makkelijk navigeren, een frisse interface, maar met dezelfde vertrouwde service: de nieuwe DirectLease.nl.
 • AbiCollab
  AbiCollab
  In nauw overleg met AbiCollab, hebben wij een een interactie ontwerp uitgedacht voor de webapplicatie waardoor de interface vooral eenvoudig werd.
 • FMH Pompservice
  FMH Pompservice
  Met de webapplicatie die Lemon8 ontwikkeld voor FMH wordt direct inzicht geboden in de huidige staat van rioolgemalen en pompinstallaties.